Sortering

Prijs

€ 0.00€ 810.00

Acryl

Acrylic box

Bent u een fanatieke verzamelaar en wenst u uw Pokémon te beschermen tegen krassen, zonlicht en andere ongelukken? Dan biedt een acrylic box van The Acrylic Box de perfecte oplossing. Bij ons kunt u terecht voor acryl cases voor uw elite trainer boxen, booster boxen en booster packs. Bovendien leveren wij prachtige LED-stands voor uw waardevolle kaarten, waarmee u ze mooi kunt verlichten.

Al onze acryl cases zijn grondig getest. Uw Pokémon-producten zijn optimaal beschermd en dankzij de magnetische sluiting zien ze er ook nog eens fantastisch uit. Wilt u uw kostbare collectie maximaal beschermen? Kies dan voor een acryl display case van Card Freaks.

Voordelen van een acrylic box van Card Freaks

The Acrylic Box is een toonaangevende speler in het aanbieden van verschillende acrylproducten voor uw waardevolle items. Met de groei van de markt voor Trading Card Games, zoals Pokemon met een groeipercentage van 7,69% per jaar, is het geen verrassing dat verzegelde boxen aan populariteit winnen. Deze producten wilt u niet alleen beschermen, maar waarschijnlijk ook tentoonstellen in uw kast.

Terwijl de reguliere markt 5mm en 8mm acryl display cases aanbiedt, kunt u bij Card Freaks ook terecht voor acryl boxen met een dikte van 6mm. De premium acryl boxen voor Pokemon booster boxen hebben een UV-bestendigheid van 83% en zijn prachtig afgerond voor een gladde en elegante afwerking. Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van N52 magneten, waardoor uw producten perfect zijn afgesloten tegen invloeden van buitenaf. The Acrylic Box blijft voortdurend innoveren om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die uw Pokémon, One Piece of Lorcana producten verdienen, zodat uw items optimaal beschermd zullen zijn.

Elite trainer box beschermen met een acrylic box

Heeft u een prachtige Pokemon elite trainer box aangeschaft en wenst u deze te beschermen tegen externe invloeden? Dan is een fraaie acryl case de juiste keuze. Onze acryl cases zijn voorzien van een elegante magnetische sluiting, waardoor u de elite trainer box eenvoudig in en uit de acrylic box kunt halen.

Bij het beschermen van uw Pokémon elite trainer box nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom bieden wij enkel acryl cases van de hoogste kwaliteit aan. Naast het luxueuze design beschikken onze acryl cases voor uw Pokémon ETB ook over de volgende eigenschappen:

  • Dikte van 8 millimeter acryl (Polyacrylonitril)
  • Vervaardigd uit duurzame materialen
  • Meer dan 95% UV-bestendigheid
  • Bestand tegen temperatuur en corrosie (testrapporten beschikbaar)
  • Magnetische sluiting

Heeft u een elite trainer box die aanzienlijk in waarde is gestegen? Dan kunt u ook opteren voor de premium acryl case voor een elite trainer box. Deze zijn 6 millimeter dik en hebben, net als de voordelige variant, een perfecte sluiting, maar kunnen zelfs tot 10 kg bescherming bieden.

Op zoek naar een acrylic box voor uw Pokemon booster box?

Een acrylic box voor uw Pokemon booster box is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een stijlvolle manier om uw waardevolle kaarten te beschermen. Acryl is een stevig en doorzichtig materiaal dat zorgt voor een optimale bescherming van uw booster box en tegelijkertijd zorgt voor een mooie presentatie van uw kostbare producten.

Een acrylic case van Card Freaks kan goed tegen krassen en andere beschadigingen. Hierdoor blijft uw booster box in topconditie en kunnen uw kaarten veilig worden bewaard. Heeft u een Japanse booster box? Wij hebben ook acrylic cases voor Japanese booster boxen. Zowel voor de kleine, als voor de grote variant. Zo kunt u ook uw Japanse Pokemon kaarten optimaal beschermen.

Ook uw booster packs verdienen een acrylic box!

Heeft u een kostbare Pokemon booster pack die u op de juiste manier wilt beschermen? Ook voor uw booster packs hebben wij de optimale bescherming. Een booster pack kan zeer waardevol zijn. U wilt niet dat er stof of andere oneffenheden op uw booster pack terecht komen. Als u uw zeldzame booster pack in één van onze acrylic cases bewaard, weet u zeker dat er niets mee kan gebeuren. Dankzij de krachtige magnetische sluiting kunt u de booster pack vrij eenvoudig verwijderen, maar ook weer terug in de acrylic box plaatsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven