Sortering

Prijs

€ 0.00€ 810.00

Uitbreiding

Product

POKÉMON PARADOX RIFT

Inmiddels zijn we aangekomen bij de vierde toevoeging aan het tijdperk van Scarlet & Violet. Voor deze gelegenheid nodigt The Pokémon Company u uit om Gebied Nul te betreden. Paradox Rift opent de deur naar de betoverende wereld van Pokémon. Deze keer met als tussenstop de nieuwste uitbreiding, Scarlet & Violet Paradox Rift. In deze verse uitbreiding, die op 03-11-2023 zijn intrede zal doen in Europa, kunt u zich onderdompelen in nieuwe landschappen, kennismaken met onbekende Pokémon en krachtige nieuwe EX en Paradox kaarten bemachtigen.

Betreed de buitengewone gebeurtenissen van Gebied Nul!  Duik in de wolken en verken een land dat lijkt los te staan van de tijd! Met woeste aanvallen verschijnen Oeroude Pokémon zoals Roaring Moon EX en Sandy Shocks EX, naast kunstmatige toekomst Pokémon zoals Iron Valiant EX en Iron Hands EX. Ondertussen evolueren Garchomp EX, Mewtwo EX en anderen tot Terastal EX Pokémon om nieuwe types te verkrijgen, terwijl Armarouge EX, Gholdengo EX en meer Pokémon EX zich in de strijd voegen. Avontuur wacht terwijl tijdlijnen botsen in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paradox Rift uitbreiding!

Scarlet & Violet Paradox Rift Booster Pack 1
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 3.49
Scarlet & Violet Paradox Rift Booster Pack 1
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 3.49
Pokemon Paradox Rift Elite Trainer Box Roaring Moon Pokemon Center Editie
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 79.95
Scarlet & Violet Paradox Rift Elite Trainer Box Iron Valiant Pokemon Center Editie
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 79.95
Pokemon Paradox Rift Elite Trainer Box Roaring Moon
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 44.95
Pokemon Paradox Rift Elite Trainer Box Iron Valiant
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 44.95
Pokemon Paradox Rift Booster Box
Pre-order
Uitverkocht

Scarlet & Violet Paradox Rift...

 129.95

Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift booster pack

Bent u net ingestapt in het verzamelen van Pokemon kaarten, of heeft u al enige ervaring in de betoverende wereld van Pokémon? In beide gevallen is de schitterende nieuwe uitbreiding, Paradox Rift, een uitstekende aanvulling op de Pokémon TCG.

Bij Card Freaks bent u aan het juiste adres voor Paradox Rift booster packs, evenals voor booster packs van andere uitbreidingen. Denk hierbij aan booster packs van Obsidian Flames of Pokémon 151. Deze booster packs zijn niet alleen te vinden in Pokémon booster boxen, maar zijn ook verkrijgbaar in andere Pokémon-producten.

Uw Paradox Rift booster packs worden bij Cardfreaks netjes verpakt en wij dragen er zorg voor dat uw booster packs veilig aankomen. Wij scoren een 5-sterren beoordeling op Trustpilot, waardoor u weet dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.

Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift elite trainer box

Bent u op zoek naar een Paradox Rift product waarmee u een solide start kunt maken om de Paradox Rift uitbreiding volledig te ervaren? Misschien wilt u beginnen met het spelen van The Pokémon TCG? Dan is een Paradox Rift elite trainer box een uitstekend begin.

Of u nu van plan bent om uw Pokémon te trainen voor intense gevechten of op zoek bent naar zeldzame kaarten, de elite trainer box van Paradox Rift voorziet u van essentiële hulpmiddelen. In de box vindt u hoogwaardige accessoires zoals scheidingskaarten, dobbelstenen, markers en een handleiding om u te begeleiden bij het spelen en verbeteren van uw strategieën. Een Paradox Rift elite trainer box is dus een prima product om uw verzameling te completeren, maar is ook een fantastisch product om cadeau te geven.

Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift booster box

Betreed een wereld vol verwondering en avontuur met de Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift Booster Box! In deze betoverende booster box wacht een schat aan opwinding en natuurlijk heel veel kaarten van deze nieuwe uitbreiding.

Met 36 booster packs krijgt u een groot scala aan kaarten. Elke booster pack bestaat uit 10 kaarten en één codekaart. Zo krijgt u met een Paradox Rift booster box dus maar liefst 360 kaarten van deze fantastische nieuwe uitbreiding.

Winkelwagen
Scroll naar boven