Veelgestelde vragen

Ja, wij verkopen authentiek/originele Pokémon, Yu-Gi-Oh! En Magic The Gathering kaarten in het Engels en Japans.

Wij gebruiken Mollie als betaalprovider voor onze webshop, hierdoor kunt u betalen via onder andere Ideal, Klarna, Sepa overboeking, Creditcard of vooraf overmaken.

In de meeste gevallen worden order die voor 15:00 uur besteld zijn dezelfde dag verzonden, waardoor ze morgen bij u in huis zijn. Het komt natuurlijk wel eens voor dat de bestellingen enige vertraging oplopen. Geef ons en onze koerier de tijd om uw bestelling te bezorgen. Dit kan wel tot 5 dagen duren. Mocht u de bestelling dan nog niet hebben ontvangen, neem dan vooral contact met ons op via info@cardfreaks.nl Als u een pre-order hebt geplaats zal deze pas verstuurd worden, een dag voor de releasedatum.

Natuurlijk kunt u uw gemaakte bestelling annuleren. Als u dit doet binnen de wettelijk vastgestelde termijn van 2 weken na ontvangst of voor verzenden is dit geen enkel probleem!

Ja, wij zijn elke zaterdag tussen 12:00 en 16:00 geopend aan de Pioenstraat 21, 8922BX in Leeuwarden.

In principe leveren wij in heel Europa! Mocht uw land er toch onverhoopt niet tussen staan en wilt u toch heel erg graag bestellen? Mail ons dan op info@cardfreaks.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven